• Theaterlessen voor in je vrije tijd. Workshops en opleidingen om je te ontwikkelen.
  Lees meer
 • Theater in je bedrijf, voor plezier of voor ontwikkeling. We denken mee met de inhoud voor jouw activiteit.
  Lees meer
 • Voor primair en voortgezet onderwijs verzorgen we theaterlessen. Aansluitend bij projecten en volledige leerlijnen.
  Lees meer
 • Op zoek naar een regisseur, spelverdieping of wil je gewoon weer eens opfrislessen?
  Lees meer

Nieuwsbrief

Ik ontvang de nieuwsbrief graag in mijn mailbox!

Nieuwsgierig naar Haags Theaterhuis en het aanbod? Lees het hier

Nieuws

Theater en kostuum personageopbouw


In de cursus Theater, kostuum en personageopbouw gaan we karakters ontwikkelen met behulp van kostuums. Kleding, hoedjes of andere attributen kunnen als inspiratiebron dienen om een personage te creëren of verhaallijn te ontwikkelen. Of als versterking of verrijking van een personage in een scène die is vastgelegd in de les. Interessant is ook om te onderzoeken of kleding echt iets toevoegt aan een personage. In hoeverre is het nodig om een karakter van onder tot boven uit te dossen of volstaat een simpel brilletje? Groots en meeslepend in de theaterkoffer duiken of juist less is more. That’s the question.

Schrijf je in voor deze cursus!

 • Praktisch
 • Inhoud
jQuery UI Datepicker - Default functionality jQuery UI Timepicker - Default functionality Momenteel zijn er nog geen data voor deze cursus bekend. Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden stuur dan een mail naar info@haagstheaterhuis.nl

Wat doe je?
Met behulp van kostuums ontwikkel je karakters. Je bekijkt hoe veel of weinig attributen je nodig hebt voor een personage.

Voor wie?
Deze cursus is toegankelijk voor iedereen met plezier in het experimenteren en een hoop enthousiasme. Ervaring is niet vereist.

 

Login Form