Haags Theaterhuis - Workshops

Bedrijfsworkshops


Luisteren, samenwerken, durven loslaten, positieve werkhouding, balans vinden, flexibiliteit vinden. Voorbeelden van onderwerpen die op elke werkvloer een rol spelen en aandacht verdienen.

Door met elkaar en theaterspelvormen en oefeningen te doen, gaan collega's zichzelf en elkaar beter leren kennen. Dit komt omdat ze moeten luisteren en samenwerken. Dit zijn voorwaarden voor goed resultaat. Staan ze open om van elkaar te leren? Zijn ze initiatiefnemers, of volgers? Durven ze uit hun comfortzone te komen? Zijn ze flexibel? Toneelspelen is een manier om naar jezelf te kijken en te leren van jouw acties en reacties in spelsituaties. Plezier staat altijd voorop in de workshops! Alle workshops worden gegeven door professionele trainers.

Bij de workshops wordt met veel plezier en energie gewerkt aan een positieve en open houding, lef, flexibiliteit en samenwerking. Besluitvaardigheid, doelgerichtheid en creativiteit zijn competenties die worden ingezet om te improviseren. Op speelse manier worden uw werknemers zich bewust van wat ze in (kunnen) zetten en hoe. Via zeven stappen worden de kwaliteiten van uw medewerkers worden uitgelicht, aangescherpt en getraind:

1..'Ja, en ...', in plaats van 'Ja, maar ...'
2.Sta in het hier en nu
3.Breek de routine
4.Neem initiatief
5.Durf fouten te maken
6.Laat de ander schitteren
7.Geniet en deel je plezier

Door de workshops bieden we uw medewerkers de tools om plezierig en productief samen te werken, om in korte tijd ideeën op te doen en die effectief en efficiënt verder uit te werken en te weten en te voelen dat zij als team op elkaar kunnen bouwen.

Heeft u interesse in een workshop, neemt u dan contact op via 06 15 11 57 19 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Login Form