Masterclass Handpoppenspel


Maak kennis met de traditionele volkspoppenkast.

ik doe mee!

  • Inhoud
  • Praktisch

Handpoppenspel

Maak kennis met de traditionele volkspoppenkast. Ontdek de basisprincipes van het klassiek handpoppenspel met oa Jan Klaassen en Katrijn. Het gaat dan niet alleen om deze twee hoofdfiguren, maar ook om de vorm. Zeer energiek visueel spel met veel actie en interactie. De docent brengt zelf poppenkast en handpoppen mee. Je bent uiteraard welkom om je eigen handpop mee te nemen. Tip: Doe lekker zittende (sport)kleding aan!

Over de docent

Egon Adel, poppenkastspeler van beroep. Speelt onder andere de Poppenkast op de dam en andere (semi-) openbare plekken. Om zoveel mogelijk kinderen kennis te kunnen laten maken van deze vorm van poppenspel. De traditionele volkspoppenkast zie je niet vaak meer. Het brengt altijd veel plezier en voor sommige is het ook nog de eerste kennismaking met (een soort) theater.

jQuery UI Datepicker - Default functionality jQuery UI Timepicker - Default functionality Hieronder staan de data waarop de cursus wordt gegeven en andere informatie

cursus  Masterclass Handpoppenspel
cursusdata  26-01-2020 - 26-01-2020
lestijd  12:00 - 16:30
aantal lessen  1
docent(en)  Egon Adel
locatie  Zeestraat 70 Den Haag kaart
let op  
  • Ben je lid van NVP-UNIMA, dan betaal je het studententarief €65,00 Neem voor betaling met korting contact op met het secretariaat.
kosten  
  • normaal tarief:  €85,00 inclusief 21% BTW
  • met studentenkorting:  €65,00 inclusief 21% BTW

inschrijven  Enthousiast geworden en heb je zin om deze cursus te doen? Je kunt je hier meteen onschrijven.
 

Login Form