Haags Theaterhuis - Gitaarles voor Vaders

Gitaarles voor Vaders


Leer van Serge de beginselen van het gitaarspelen, zodat je als heel snel liedjes kan begeleiden, die je samen met je kinderen zingt! Geen wekenlange lessenreeks, maar één middag. Je zult verrast zijn van het resultaat!

Ik doe mee!

  • Praktisch
  • Inhoud
Momenteel zijn er nog geen data voor deze cursus bekend. Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat doe je?
Serge Bosman leert je op gitaar liedjes te begeleiden, waardoor je al snel samen met je kind muziek kan maken. Samen muziek maken is fantastisch om te doen. En een liedje klinkt toch veel leuker als je er gitaar bij speelt! Na al dat getokkel zal iedereen dorstig zijn, daarom sluiten we de workshop af met een lekkere bierproeverij bij de Kompaan!

Voor wie?
Voor vaders die graag muziek maken met hun kind(eren). hoe oud je kinderen zijn, maakt niet uit. De ouderwetse kinderliedjes, zelfbedachte nummer, maar ook de hits van nu zijn allemaal te begeleiden op de gitaar!

Een eigen gitaar is handig. Heb je er geen één in bezit en kan je deze ook niet regelen, dan gaan wij het regelen!
 

Login Form