Gitaarles voor Vaders

Gitaarles voor Vaders


Leer van Serge de beginselen van het gitaarspelen, zodat je als heel snel liedjes kan begeleiden, die je samen met je kinderen zingt! Geen wekenlange lessenreeks, maar één middag. Je zult verrast zijn van het resultaat!

Ik doe mee!

  • Praktisch
  • Inhoud
Hieronder staan de data waarop de cursus wordt gegeven en andere informatie

Cursusdatum

van 14-01-2018 tot 14-01-2018

Lestijd

13.30 tot 17.30

Aantal lessen

.

Docent(en)

Serge Bosman

Locatie

De Kunsthut, Binckhorstlaan (MOOOF gebouw)

Kosten

€49,95 (incl bierbroeverij). Met ooievaarspas €49,95.


Bijzonderheden

Kledingadvies: Draag in de lessen gemakkelijk zittende kleding waarin je vrij kunt bewegen. De voorkeur gaat uit naar spelen op blote voeten, maar sokken of schoenen waarmee je niet kunt uitglijden zijn ook toegestaan.

Inschrijven

Enthousiast geworden en heb je zin om deze cursus te doen? Je kunt je hier meteen inschrijven!!

Proefles

Proefles bijwonen? Heb je interesse in een proefles van deze cursus, meld je dan hier meteen aan: proefles! . Wil je eerst meer informatie, neem dan vooraf even contact met ons op.

Wat doe je?
Serge Bosman leert je op gitaar liedjes te begeleiden, waardoor je al snel samen met je kind muziek kan maken. Samen muziek maken is fantastisch om te doen. En een liedje klinkt toch veel leuker als je er gitaar bij speelt! Na al dat getokkel zal iedereen dorstig zijn, daarom sluiten we de workshop af met een lekkere bierproeverij bij de Kompaan!

Voor wie?
Voor vaders die graag muziek maken met hun kind(eren). hoe oud je kinderen zijn, maakt niet uit. De ouderwetse kinderliedjes, zelfbedachte nummer, maar ook de hits van nu zijn allemaal te begeleiden op de gitaar!

Een eigen gitaar is handig. Heb je er geen één in bezit en kan je deze ook niet regelen, dan gaan wij het regelen!
 

Login Form