BeginnerCursussen voor de beginnende toneelspeler!

 

In de Theater 2 ga je dieper in op het maken van spannende theatrale scènes middels tekst en improvisatie. Je werkt aan emoties, energie, samenspel, inlevingsvermogen, tekst- en ruimte gebruik, rolopbouw en het gebruik van tempo, ritme en beweging.

Schrijf je in voor deze cursus!

  • Praktisch
  • Inhoud
jQuery UI Datepicker - Default functionality jQuery UI Timepicker - Default functionality Momenteel zijn er nog geen data voor deze cursus bekend. Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden stuur dan een mail naar info@haagstheaterhuis.nl

Wat doe je?
Iedere les start met een warming-up, waarbij je theatrale oefeningen doet op het gebied van beweging, stem en ruimtegebruik. Daarnaast vergroot je je vaardigheden in samenspel en geloofwaardigheid, improviseer je meer verschillende personages vorm kunt geven, en ga je verder met het spelen vanuit bestaande teksten. In iedere les staat een ander element van het acteren centraal. Op deze manier verken en verdiep je je talenten en voorkeuren verder.

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die Theater 1 (voorheen de Basiscursus Acteren) bij Haags Theaterhuis of elders heeft gevolgd.

Het Nationale Theater
Kijken naar toneel inspireert en het verrijkt je eigen spelmogelijkheden. als onderdeel van de cursus bezoeken we daarom een voorstelling van Het Nationale Theater. In de cursus wordt op de thema’s en (spel)technieken van de voorstelling ingegaan. Het theaterbezoek is in de lesopbouw verwerkt.

 

Login Form