Theater op maat

Haags Theaterhuis heeft samenwerkingen met scholen van PO en VO en speciaal onderwijs, waarvoor we verschillende programma’s op maat ontwikkelen. Dit kunnen langlopende leerlijnen zijn, workshops bij schoolthema’s en voorstellingen. Alle vormen zijn mogelijk. We zijn er ook voor voor- en naschools onderwijs.

We denken graag met je mee over welk aanbod het beste past bij de wensen van jouw school.

Haags Theaterhuis is er voor iedereen die creatief wil groeien. Theater draag bij aan persoonlijke ontwikkeling, zoals het vergroten van je zelfvertrouwen, zichtbaar worden en jezelf durven zijn.
Ons aanbod op het gebied van theater is diversen maken we graag op maat voor jouw school. Improviseren, spelen met tekst, mime en beweging, het kan allemaal. We bieden theaterlessen voor alle schooltypes bij ons in het theater, op school en in buurthuizen. Verbinding met elkaar en met verschillende culturele achtergronden staan voorop.

De lessen kunnen ook online of hybride gegeven worden, zodat iedereen altijd mee kan doen.

Wil je graag contact met onze educatie afdeling voor meer informatie over wat Haags Theaterhuis voor jouw school kan betekenen? Vul dan hier je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.