Kim Kortekaas

Op je bek gaan is niet erg, blijven liggen wel.

Welke theateropleiding(en) heb je gedaan?
Ik heb een aantal theatercursussen gedaan bij HTH. Voornamelijk improviseren vind ik leuk om te doen. Ook heb ik de basisopleiding Trainingsacteren bij HTH gevolgd.

Welke theaterervaring heb je?
Theaterspelen is voor mij puur ontspannen. De cursussen vind ik heerlijk om te doen, ik hoef niet zo nodig het podium op.
Ik word zo nu en dan gevraagd als trainingsacteur. Dat vind ik heel dankbaar werk. Mensen oefenen met mij om verder te komen in hun ontwikkeling, voornamelijk op communicatief gebied. De waardering achteraf is altijd groot, omdat het resultaat direct merkbaar en voelbaar is.

Wat is je specialisatie/ waar ben je goed in?
Orde scheppen in chaos en (te lang) doorwerken.

Wat doe je/heb je gedaan/ga je doen bij HTH?
Wat niet, kan je beter vragen 🙂 Ik ben in de rol van zakelijk leider gegroeid. Ik ben de spil van het team op het zakelijke, financiële, acquisitie, facilitaire, communicatie en marketing gebied. Samen met een onwijs leuk team zorgen we voor het draaiende houden van Haags Theaterhuis.

Wat vind je leuk aan werken bij HTH?
Mijn team, de makers, de spelers! Ik ben zo blij met al de lieve mensen die ik door HTH heb leren kennen. Verder is het één grote speeltuin! Een leuk idee mag je altijd tot uitvoering brengen, er zijn geen beren op de weg. En elke dag kom ik in aanraking met hele mooie, diverse theateractiviteiten en -projecten. Verder is het geen 9-5 baan. Ik kan nu geen leuker werk bedenken.

Pagina’s