Nadira Jansen

Nadira Jansen geboren op 2 dec 1979 op het eilandje Curaçao. Met 11 maanden is zij in Nederland gaan wonen.  Ze is opgegroeid in Rotterdam. Ze heeft Culturele Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd. Ze heeft een bachelor in social work. Daarna is ze naar de theaterschool gegaan en heeft vorig jaar een verkorte opleiding Toegepaste Psychologie afgerond. 

 

Haar interesses, haar hart, haar passies liggen in het theater, acteren, poetry en personal development. Zoals elke creatieve artiest en onderneemster is zij niet weg te stoppen in een hokje. Naast uitvoerend bezig te zijn als theater speelster, actrice en spoken word artiest geeft ze ook workshops, organiseert ze haar eigen theatershows en coacht ze vrouwen vanuit haar online platform Woman of Purpose. 

Vanuit Woman of Purpose begeleid zij vrouwen in het terugvinden van de kracht in hun verhaal en stem. Ze helpt vrouwen om weer contact te maken met hun eigen uniek talenten en gifts zodat zij ook in hun purpose kunnen stappen.

Pagina’s