IntermediateVoor als je je verder wilt ontwikkelen in acteren

 

In de cursus cabaret word je uitgedaagd om uit de rijke geschiedenis aan kleinkunstmogelijkheden je eigen talenten te ontdekken. Dat, gebaseerd op het vertellen van jouw verhaal, jouw kijk op de wereld, geeft je een basis om je te ontwikkelen tot een eigenzinnig cabaretier.

Schrijf je in voor deze cursus!

Cursus-Cabaret
  • Praktisch
  • Inhoud
jQuery UI Datepicker - Default functionality jQuery UI Timepicker - Default functionality Momenteel zijn er nog geen data voor deze cursus bekend. Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden stuur dan een mail naar inschrijvingen@haagstheaterhuis.nl

Wat doe je?
Iedere les begint met een warming-up om je fantasie te prikkelen en je vrijheid op de speelvloer te vergroten. Je werkt met vaardigheden en technieken op het gebied van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy. Daarnaast is er ook aandacht voor een muzikale invulling van je verhaal. De docent spoort je aan om over dingen te schrijven die in jouw leven gebeuren. De cursus heeft tot doel om zelfstandig in staat te zijn een korte performance voor een publiek te geven.

Voor wie?
Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die op een plezierige manier zijn cabaret talent wil ontdekken en ontwikkelen. Spelervaring is voor deze cursus niet nodig.

 

Login Form