In Theater 3 werk je in twee blokken. Tot de voorjaarsvakantie werk je naast emotie, tekstbehandeling en incassering ook aan personageopbouw. Het fysieke aspect van jou als speler ten opzichte van het karakter dat je speelt staat hierbij centraal. Na de voorjaarsvakantie werk je met je groep aan de voorstelling die je 2 keer opvoert.

Ik doe mee!

  • Praktisch
  • Inhoud
jQuery UI Datepicker - Default functionality jQuery UI Timepicker - Default functionality Momenteel zijn er nog geen data voor deze cursus bekend. Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden stuur dan een mail naar info@haagstheaterhuis.nl

Wat doe je?
Iedere les start met een warming-up, waarbij je theatrale oefeningen doet op het gebied van beweging, stem en ruimtegebruik. Daarnaast werk je tot de voorjaarsvakantie aan je transformatievermogen en het organisch samenspel in de ruimte. Na de voorjaarsvakantoe werk je samen met de docent aan een 30 min voorstellingen die je 2 keer opvoert. In deze voorstellingen wordt ernaar gekeken dat iedere speler een ongeveer evenwaardige rol heeft.

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die (minstens) één intermediate cursus bij Haags Theaterhuis of elders heeft gevolgd.

 

Login Form