Persoonlijke ontwikkelingWerk aan een persoonlijk vraagstuk

 

Voor iedere vrouw die wil ontspannen, en dit liever niet doet in een sportschool of voor de tv is ontspannen met theater voor vrouwen de uitgelezen mogelijkheid om het hoofd leeg te maken en je weer helemaal op te laden voor de volgende dag. Met elkaar de vloer op om vooral heel veel plezier te maken onder het motto niets moet; alles mag!

Ik doe mee!

  • Praktisch
  • Inhoud
jQuery UI Datepicker - Default functionality jQuery UI Timepicker - Default functionality Momenteel zijn er nog geen data voor deze cursus bekend. Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden stuur dan een mail naar info@haagstheaterhuis.nl

Wat doe je?
Iedere les start met een warming-up, waarbij je theatrale oefeningen doet op het gebied van beweging, stem en ruimtegebruik. Alle basisvaardigheden van toneelspelen komen voorbij. Op een ontspannen manier in improvisaties stappen en je vooral niet druk maken over morgen of wat is geweest. Nu is nu. Opgaan in een nieuw gecreƫerde wereld waarbij je zintuigen op scherp worden gezet. In de huid kruipen van een ander en kennis maken met de tekst achter de tekst. Op die manier wordt je bewust van wat je allemaal in huis hebt en welke waardevolle schatten je kunt gebruiken in het dagelijkse leven. Spelplezier staat voorop. Persoonlijke ontwikkeling is mooi meegenomen.

Voor wie?
De cursus 'Laat maar lekker waaien' is toegankelijk voor vrouwen die op een ongedwongen en plezierige manier het theater willen ontdekken, met als belangrijkste doel om te ontspannen. Het is vooral een creatieve uitlaatklep om stress kwijt te raken en optimaal nieuwe energie op te doen. Bijkomend voordeel van deze cursus is dat je door gewoon de vloer op te gaan, veel lef en zelfvertrouwen ontwikkelt. Spelervaring is voor deze cursus niet nodig.

Het Nationale Theater
Kijken naar toneel inspireert, verrijkt en ontspant! En daarnaast is het natuurlijk een leuke bijkomstigheid om de vrouwen die je ontmoet tijdens je cursus nog beter te leren kennen. Als onderdeel van de cursus bezoeken we daarom een voorstelling van Het Nationale Theater. In de cursus komen we terug op het thema van de voorstelling. Het theaterbezoek is in de lesopbouw verwerkt.

 

Login Form