WATSKEBURT?

 

Start basisjaar Poppen- en Objecttheater

Basisjaar in poppen- en objecttheater voor de derde keer van start bij Haags Theaterhuis. Den Haag, 4 november 2019

Het unieke aanbod in Nederland in poppen- en objecttheater door Haags Theaterhuis is weer van start gegaan op 3 november . Diverse vormen van scholing zijn al gelanceerd en nu is de derde editie van het basisjaar weer begonnen.

Een enthousiaste groep deelnemers gaat gedurende een periode tot en met einde juni 2020 met verschillende professionals uit het vak, het ambacht ontdekken en verkennen. Met lesdagen van theatermakers en poppenspelers zoals Neville Tranter (Stuffed Puppet), Egon Adel (poppenkast op de Dam), Jogchem Jalink (oa de Boterhamshow) wordt het ambacht aangereikt waardoor het vak eigen gemaakt kan worden.

Met name de elementaire manipulatie van de pop en het object komt aan bod, hoe zet je je eigen fysiek in, hoe je stem, hoe breng je materie tot leven, hoe creëer je een geloofwaardig personage en laat je de verbeelding spreken met goede techniek.

En niet op de laatste plaats met een gezonde dosis enthousiasme en liefde voor het vak. Zowel van de deelnemers, de docenten als de organisatie van Haags Theaterhuis.

Voor meer informatie, contact de organisator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info

Login Form