Veel gestelde vragenAlles wat je weten wilt

 

V: Ik probeer me te registreren op de website, maar dit lukt niet.
A: Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij sturen je een mail terug met nieuwe inloggegevens.

V: Online betalen is niet mogelijk voor een bepaalde cursus.
A: Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de cursusnaam. Wij sturen je een link met waarmee je wel de betaling kan doen.

V: Ik wil korting omdat ik niet bij alle lessen aanwezig kan zijn.
A: Het is niet mogelijk om korting te krijgen. Je kunt eventueel wel de les op een ander tijdstip inhalen. Mail hierover naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

V: Klopt het dat jullie 24 uur per dag bereikbaar zijn?
A: Nee, helaas... Ons kantoor is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt ons op elk tijdstip mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt z.s.m. gereageerd op mails. Aan de telefonische bereikbaarheid wordt hard gewerkt!

V: Ik wil gespreid betalen, maar ik heb niet genoeg geld om ook de administratiekosten te betalen. Wat nu?
A: De administratiekosten zijn helaas geen keuze. Deze moeten betaald worden bij gespreide betaling.

V: Kan ik in meer dan 3 termijnen betalen?
A: Nee dat is helaas niet mogelijk. De administratiekosten worden dan te hoog in vergelijking met het cursusgeld.

V: Na de eerste paar lessen ben ik voor lange tijd ziek geworden. Kan ik mijn geld terug krijgen?
A: Mail een doktersverklaring naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken welk deel van het curusgeld je terug kan krijgen.

V: Ik ben halverwege de cursus, maar nu ga ik verhuizen buiten de regio en de rest van de cursus dus niet volgen. Kan ik mijn geld terug krijgen?
A: Mail een bewijs van verhuizing naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken welk deel van het cursusgeld je terug kan krijgen.

V: Ik ga een les missen omdat ik ziek ben, wat moet ik doen?
A: Heel vervelend, beterschap! Neem contact op met de docent van de cursus, indien dit niet lukt mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

V: Ik heb een les gemist/ik ga binnenkort een les missen, kan ik die inhalen?
A: Je mag een les in te halen bij een andere cursus. Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

V: Tot wanneer kan ik een proefles volgen bij een cursus?
A: Je kunt een proefles volgen voor een cursus bij 1 van de eerste 3 lessen. Na de 3e les is het niet meer mogelijk om voor deze cursus een proefles te volgen. De cursus is dan al in volle gang en zou je teveel lesstof gemist hebben.

V: Wanneer begint de volgende cursus/workshop/opleiding?
A: Op onze website staat aangegeven wanneer bepaalde cursussen/workshops/opleidingen beginnen. Klik op een cursus/workshop/opleiding en kijk onder het tabblad 'praktisch'. Staat er geen datum bij, betekent dat we deze cursus/workshop/opleiding komende trimester niet in ons aanbod hebben. Wil je op de hoogte gehouden worden van een startdatum, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

V: Wat houdt een bepaalde cursus/workshop/opleiding in?
A: Ga naar de pagina van de cursus/workshop/opleiding. Klik op het tabblad 'Inhoud'. Hier vind je alle inhoudelijke informatie.

V: Kan ik korting krijgen?
A: Je kunt korting krijgen als je een ooievaarspas hebt of tussen de 17 en 24 jaar oud bent. Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

V: Hoe kan ik een proefles volgen?
A: Op onze website kun je je inschrijven voor één (of meerdere) proeflessen. Deze worden wel elk apart in rekening gebracht.

V: Ik heb een proefles gevolgd en wil doorgaan met de volledige cursus. Hoe doe ik dit?
A: Schijf je op de website in voor de volledige cursus. De kosten van de proefles worden automatisch in mindering gebracht.

V: Ik heb me ingeschreven voor een cursus, maar die werd op een andere locatie gegeven dan ik had verwacht. Waarom?
A: Soms is het niet mogelijk om een lesruimte te huren op de gewenste locatie. We doen wel ons uiterste best om de meest geschikte ruimte te vinden voor alle lessen!

V: Wat gebeurd er als er een cursus geannuleerd wordt?
A: Als je het cursusgeld al betaald hebt, krijg je dit zo snel mogelijk terug gestort op je rekening.

V: Ik wil graag weten hoeveel een cursus kost, waar kan ik dit vinden?
A: Klik op de cursus en ga naar het tabblad 'praktisch'. Daar staat de praktische informatie over de cursus, inclusief hoe veel het kost.

V: Ik wil graag een bepaalde cursus doen, maar ik zie die niet staan op de website. Geven jullie deze cursus wel?
A: Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam van de cursus. Het kan zijn dat deze op het moment niet gegeven wordt, maar in het volgende seizoen wel. We kunnen jou dan een email sturen wanneer bekend is dat die cursus weer gegeven wordt.

V: Voor welke leeftijden worden er cursussen gegeven?
A: Onze cursussen zijn voor volwassenen vanaf 17 jaar.

Login Form