IntermediateVoor als je je verder wilt ontwikkelen in acteren

 

In de cursus Cabaret word je uitgedaagd om uit de rijke geschiedenis aan kleinkunstmogelijkheden je eigen talenten te ontdekken. Dat, gebaseerd op het vertellen van jouw verhaal, jouw kijk op de wereld, geeft je een basis om je te ontwikkelen tot een eigenzinnig cabaretier.

Schrijf je in voor deze cursus!

Cursus-Cabaret
  • Praktisch
  • Inhoud
jQuery UI Datepicker - Default functionality jQuery UI Timepicker - Default functionality Hieronder staan de data waarop de cursus wordt gegeven en andere informatie

cursus  Cabaret
cursusdata  02-12-2019 - 03-02-2020
lestijd  maandag 19:00 - 20:30
aantal lessen  8
docent(en)  Serge Bosman
locatie  Zeestraat 70, Den Haag kaart
let op  
  • Ben je student? Dan krijg je €50 korting op de cursusprijs. Mail een kopie/foto van je studentenpas naar secretariaat@haagstheaterhuis.nl
  • Ben je in bezit van de Ooievaarspas, dan is de cursus gratis. Kom voor de 1e les je pas registeren op ons kantoor
  • Je verzorgt indien gewenst een theatrale act tijdens Haags Kabaal op 1 februari in theater de Vaillant
  • Er is geen les in week 52 en 1.
kosten  
  • normaal tarief:  €169,00 inclusief 21% BTW
  • met ooievaarspas:  gratis inclusief 21% BTW
  • met studentenkorting:  €119,00 inclusief 21% BTW
bijzonderheden  Kledingadvies: Draag in de lessen gemakkelijk zittende kleding waarin je vrij kunt bewegen. De voorkeur gaat uit naar spelen op blote voeten, maar sokken of schoenen waarmee je niet kunt uitglijden zijn ook toegestaan.

inschrijven  Enthousiast geworden en heb je zin om deze cursus te doen? Je kunt je hier meteen onschrijven.

Wat doe je?
Iedere les begint met een warming-up om je fantasie te prikkelen en je vrijheid op de speelvloer te vergroten. Je werkt met vaardigheden en technieken op het gebied van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy. Daarnaast is er ook aandacht voor een muzikale invulling van je verhaal. De docent spoort je aan om over dingen te schrijven die in jouw leven gebeuren. De cursus heeft tot doel om zelfstandig in staat te zijn een korte performance voor een publiek te geven.

Voor wie?
Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die op een plezierige manier zijn cabaret talent wil ontdekken en ontwikkelen. Spelervaring is voor deze cursus niet nodig.

 

Login Form