Open Dag Haags Theaterhuis

Open Dag Haags Theaterhuis

Op 3 september '22 gaan de deuren van het Theaterhuis aan de ZAANSTRAAT 80b wagenwijd open voor iedereen die wil komen kijken en komen kennis maken!

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Theater in de buurt

Op zaterdag 3 september staan de deuren van het Haags Theaterhuis wagenwijd open voor iedereen die wil komen kijken en komen kennismaken. Welkom aan de Zaanstraat 80b tussen 13:00 en 17:00 uur

We hebben een groot deel van het huidige aanbod weten terug te brengen in één bomvol programma. Een hele dag vol inspirerende workshops en uitdagende voorstellingen.

Op de Open Dag bestaat de mogelijkheid om je ter plekke op te geven voor een cursus, module of opleiding. Registreer je je op die dag, dan ontvang je 12% korting

ONTVANG HET PROGRAMMA IN DE MAIL

Workshops

Volg een speciale variant van de cursussen en modules van het nieuwe seizoen. De proeflessen bevatten elementen uit: Basis plusCamera acterenimprovisatiefysiek spelacteren met tekst en theater maken.

12% INFLATIEKORTING TIJDENS OPEN DAG

LET OP: Schrijf je je in tijdens onze Open Dag (3 september) of bij onze stand op de Cultuurmarkt (4 september), dan ontvang je 12% korting op de normale prijs. Zo proberen wij wat van de inflatie te compenseren en jou de kans te geven mee te doen met een of meer van de fantastische cursussen of modules.

Nieuwe aanbod theaterlessen en modules ’22/’23

Check het gloednieuwe programma voor het seizoen 2022-2023.
Het is bijna te veel om op te noemen en voor elk wat wils.
Klik door voor veel meer informatie.

Of bel ons direct: 06 – 15 11 57 19

OVER HAAGS
THEATERHUIS

Bij Haags Theaterhuis geloven we erin dat theater op een positieve manier bijdraagt aan de groei van een individu, een groep of een samenleving. Daarom brengen we theater op een laagdrempelige manier zo dicht mogelijk bij mensen. Voor iedereen in Den Haag en omstreken.

Stuur mij het programma in je mail!

Hidden