In de cursus Theater, kostuum en personageopbouw gaan we karakters ontwikkelen met behulp van kostuums. Kleding, hoedjes of andere attributen kunnen als inspiratiebron dienen om een personage te creëren of verhaallijn te ontwikkelen. Of als versterking of verrijking van een personage in een scène die is vastgelegd in de les. Interessant is ook om te onderzoeken of kleding echt iets toevoegt aan een personage. In hoeverre is het nodig om een karakter van onder tot boven uit te dossen of volstaat een simpel brilletje? Groots en meeslepend in de theaterkoffer duiken of juist less is more. That’s the question.

Schrijf je in voor deze cursus!

  • Praktisch
  • Inhoud
jQuery UI Datepicker - Default functionality jQuery UI Timepicker - Default functionality Hieronder staan de data waarop de cursus wordt gegeven en andere informatie

cursus  Theater en kostuum personageopbouw
cursusdata  28-05-2019 - 02-07-2019
lestijd  Dinsdag 20:30-22:30
aantal lessen  6, waarvan 1 Voorstellingsbezoek
docent(en)  Carolien Hoogendoorn
locatie  In het Koorenhuis (Prins 27), Prinsegracht 27 Den Haag
voorstellingsbezoek  Op 12-06-2019 ga je naar de voorstelling Amadeus.
let op  
  • Ben je student? Dan krijg je €50 korting op de cursusprijs. Mail een kopie/foto van je studentenpas naar secretariaat@haagstheaterhuis.nl .
  • Ben je in bezit van de Ooievaarspas, dan is de cursus gratis. Kom voor de 1e les je pas registeren op ons kantoor.
  • Betaling in termijnen NIET mogelijk.
  • De proefles is tijdens de eerste of tweede les van de cursus.
kosten  
  • normaal tarief:  €169,00 inclusief 21% BTW
  • met ooievaarspas:  gratis inclusief 21% BTW
  • met studentenkorting:  €119,00 inclusief 21% BTW
bijzonderheden  Kledingadvies: Draag in de lessen gemakkelijk zittende kleding waarin je vrij kunt bewegen. De voorkeur gaat uit naar spelen op blote voeten, maar sokken of schoenen waarmee je niet kunt uitglijden zijn ook toegestaan.

inschrijven  Enthousiast geworden en heb je zin om deze cursus te doen? Je kunt je hier meteen onschrijven.
proefles  Proefles bijwonen? Heb je interesse in een proefles van deze cursus, meld je dan hier meteen aan. Wil je eerst meer informatie, neem dan vooraf even contact met ons op.

Wat doe je?
Met behulp van kostuums ontwikkel je karakters. Je bekijkt hoe veel of weinig attributen je nodig hebt voor een personage.

Voor wie?
Deze cursus is toegankelijk voor iedereen met plezier in het experimenteren en een hoop enthousiasme. Ervaring is niet vereist.

 

Login Form